Belysningsteknik

Smart belysningsteknik sparar miljö och plånbok

Vi arbetar med den senaste tekniken inom belysning och belysningsstyrning. Idag efterfrågar många inte bara efter intelligenta och tekniskt anpassade styrningar, utan även designmässigt anpassade armaturer. Genom att identifiera ert behov tillsammans så kan vi ta fram alternativa lösningsförslag där design, teknik och energieffektivitet samverkar.

I många av våra uppdrag så hjälper vi till att energieffektivisera fastigheterna. Vanligtvis utför vi först en energianalys och mätning av faktiskt energiuttag. Utifrån dessa mätningar tar vi sedan fram förslag till lösning och presenterar en energibesparingspotential med en ”paybackberäkning” baserad på den faktiska energibesparing som uppnås.

Med vår kunniga personal som är utbildad i bland annat Helvar Designer 5 (DALI) och diverse andra system kan vi ta fram lösningen som passar just dina behov!

Privatpersoner

Vill du kunna styra belysningen och värmen via en app oavsett om du är hemma eller på jobbet? Eller varför inte få ett larm då då värmen lagt av i stugan i vinter innan den fryser sönder?

Allt går att lösa tack vare dagens teknik och det behöver inte alls vara lika dyrt och besvärligt som du tror!

Kontakta oss så berättar vi mer.

Funderar du på något?

Lämna dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig!