Om AMD EL AB

Din lokala installatör med kunden i fokus

Med våra höga krav på oss själva, verksamheten och våra medarbetare så är det inte konstigt att vi uppnått detta efter bara några år i branschen.

Vi jobbar ständigt med att utveckla företaget genom att attrahera erfarna och energiska medarbetare med samma ambitiösa syn på kvalité och hur kunder ska bemötas.

På så sätt är vi övertygade att man skapar långsiktiga relationer med kunder, leverantörer och personal. Helt enkelt att engagemang, ärlighet och pålitlighet ska genomsyra alla våra affärer.

Vi är ett av alla företag som får Norrbotten och framförallt Boden och Luleå att växa. Att erbjuda det vi gör för våra kunder är något vi brinner och det värmer i både hjärta och själ att näringslivet och samhället växer här uppe i norr.

Om AMD EL AB

Med målet – "Bodens bästa elinstallationsföretag"

Målet var tydligt från första dagen. Bli ”Bodens bästa elinstallationsföretag”.

Förvisso är det ett subjektivt mål men ambitionen förblir glasklar. Grundarna, Andreas, Mikael och David ställer därför höga krav på sig själva, verksamheten och sina medarbetare. Målet är inte heller omöjligt att uppnå då de tre grundarna lyckats utveckla företaget genom att attrahera erfarna och energiska medarbetare med samma ambitiösa syn på hantverket och hur kunder ska bemötas.

Stark utveckling resultatet av nöjda kunder

Sedan starten för snart tre år sedan har mycket kraft och energi lagts på att ge kunderna bästa möjliga lösningar och service. Resultatet för företagets kraftansträngningar har inte heller låtit vänta på sig då verksamheten fördubblats för varje år och förtroendena från kunderna blivit allt fler och större.

Idag har verksamheten på kort tid vuxit till att bli ett av Bodens största elinstallationsföretag och det ursprungliga målet att bli ”Bodens bästa elinstallationsföretag” sitter numera i väggarna. Ett löfte till kunderna som man strävar mot varenda dag som du som kund kommer att känna när du anlitar AMD EL.

Funderar du på något?

Lämna dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig!